Training

Training en Coaching volgens de B.A.S.I.S. principes

~ Ik zou eigenlijk weleens wat aan sport moeten doen.

Als we een euro zouden krijgen voor iedere keer dat we deze uitspraak voorbij horen komen…

Helaas, die eerste stap zetten zal je toch echt zelf moeten zetten. Maar het feit dat je deze pagina leest geeft aan dat je waarschijnlijk wat hulp kan gebruiken in de vervolgstappen.

En dat is waar wij om de hoek komen kijken. Als Personal Trainer hebben wij niet alleen de juiste kennis in huis om jou te helpen je doelen te bereiken, we vinden het ook nog eens super leuk om te doen. En met onze kennis als Fysio en Diëtiste kunnen we je net dat extra zetje geven.

Maar dat betekend niet dat het daardoor makkelijker wordt voor jou. Weet je het eigenlijk niet zeker, of hoop je dat wij je een short-cut gaan bieden, helaas dan is trainen bij BASIS niets voor jou.

Bij BASIS geven we je veel om aandacht voor jouw persoonlijke doelen. Wij geloven er absoluut in dat je deze kan halen. Wij delen graag onze kennis, zodat jij ook begrijpt waarom wij doen wat we doen. Maar daar willen we wel inzet en toewijding van jouw kant voor terug zien. Want: Niets is onmogelijk voor hen die willen.

Wat zou je willen kunnen wat je nu niet kan?

Denk je dat je met Personal Training alleen een trainer krijgt die je herhalingen telt en schreeuwt dat je nog 10 push-ups moet doen?

Niet bij BASIS, wij bieden veel meer. Na een uitgebreide intake hebben wij een goed beeld van jouw doel en gaan we samen kijken hoe we dit het beste kunnen behalen. En dat gaat verder dan dat ene uurtje dat je bij ons traint. Want hoe jij die overige 167 uur in de week invult is natuurlijk ook van belang! Dus reken maar dat we jouw totale leefstijl onder de loep nemen.

Ja dat is hard werken, maar dan krijg je ook wat je wilt, resultaat. Dus durf eens groots te denken. Wat zou je willen kunnen wat je nu niet kan? Een nieuwe PR op je favoriete loopafstand? Weer in dat ene leuke jurkje van vroeger passen? Wil je weer normaal de trap op kunnen lopen zonder gelijk moe te zijn of wil je toch graag wel met je kinderen kunnen spelen op je vrije zondag?

Hoe vaak we afspreken hangt af van jouw doel. Hoe we die tijd indelen hangt af van jouw wensen. Uiteraard gaan we trainen, maar een stukje lifestyle coaching is ook een optie. Kom je er niet uit met je voeding dan wissel je een training in voor een consult met Chantal. Of heb je last van een blessure dan kan Toine er eens specifiek naar kijken. Zonder extra kosten, dat is hoe wij jou belonen voor jouw toewijding.

Uiteindelijk gaat het ons erom dat je elke keer weer de deur uitloopt met nieuwe resultaten EN nieuwe kennis om tot een blijvende leefstijl verandering te komen. Je krijgt als het ware elke keer weer een puzzelstukje mee die naar jouw doel leiden. Maar uiteraard ben alleen jij diegene die de puzzelstukjes aan elkaar kan leggen.

Personal Training

Small Group Training

Aantal TrainingenPrijs per Training
60 minuten
tot en met 10€ 67,50
tot en met 20€ 65
vanaf 21 en meer€ 60
 
  • Te koop in pakketten van 10 trainingen. De prijs wordt verrekend wanneer je een nieuw pakket koopt en daardoor in de volgende staffel terecht komt. (voorbeeld, als je na 10 trainingen weer een volgend pakket koopt, verrekenen we de prijs zodat je voor alle trainingen €65 hebt betaald)
  • De Trainingspakketten worden vooraf gekocht. Bij tussentijdse opzegging wordt bij eventuele prijsteruggave rekening gehouden in welke staffel je bevind.
  • De trainingen van een uur kunnen zonder extra kosten worden ingewisseld voor zowel een consult fysiotherapie als een consult Diëtiek. Aan het einde van de periode is het mogelijk om een aangepaste factuur te krijgen zodat deze ingediend kan worden bij de verzekeraar. Afhankelijk van het soort verzekering zou het mogelijk kunnen zijn dat deze consulten voor een deel vergoed worden.

Gratis Intake

Heb je interesse? Leuk!

Vul hieronder je aanvraag voor een gratis intake in.
Dan nemen we even de tijd om de trainingsstudio te bekijken en kunnen we rustig met een bakkie koffie jouw wensen bespreken.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Wil je liever in een groep sporten?

We bieden ook Small Group Training aan. Dat is gezellig en leuk. En omdat we met maximaal 5 personen tegelijk sporten is het nog steeds persoonlijk, doelgericht en effectief. Je deelt de kosten van een 1-op-1 training, maar je hebt nog steeds persoonlijke begeleiding. Win-win dus.

Wil je meer weten welke lessen we aanbieden? Klik op onderstaande knop om meer te lezen.