Small Group Training

Gezellig in een groep doelgericht sporten met een Personal Trainer

In onze small group training kan je trainen onder aandacht van een Personal Trainer, maar deel je de kosten en ook het plezier met elkaar.
Ook binnen de groep zorgen we ervoor dat je aan je persoonlijke doelen kan werken. Iedereen werkt met een persoonlijk schema en houdt de eigen trainingsresultaten bij. Dus dat betekend dat je altijd op je eigen niveau met jouw eigen gewicht en herhalingen werkt.

Dit is ideaal wanneer je onder begeleiding wilt training om zo het beste uit jezelf te halen en gecoacht wilt worden op je techniek.
Dit is ook wat voor jou wanneer je liever niet naar de grote fitness ketens wilt gaan waar je het gevoel hebt dat je aan het lot wordt overgelaten. En daardoor geen flauw idee hebt wat je moet doen. 
Of dat je lang moet wachten voordat de apparatuur vrijkomt omdat die bezet wordt gehouden door een groep sporters.

In de Small Group Training van BASIS staan elke maand twee grote oefeningen centraal.
Denk aan de Deadlift, Squat, Bench Press, Seated Row of Pull down. (heb je geen idee waar we het over hebben, geen probleem we leggen het je gerust uit.)

We werken met een handig schema, waardoor je nooit te snel opbouwt. Of dat je juist te weinig doet waardoor vooruitgang uit blijft.
We nemen de tijd om de techniek goed aan te leren en ook daadwerkelijk progressie te maken. Hier zijn we het grootste gedeelte van de les mee bezig.
Het laatste gedeelte doen we een kleine circuit training waarin elke les weer een nieuwe variatie aan oefeningen voorbijkomen. De ene keer is dat met de hele groep samen, dan andere keer individueel. Of bij mooi weer kunnen we bijvoorbeeld ook naar buiten.

Zo wordt een vast schema per maand gecombineerd met ook per les afwisselende en gevarieerde oefeningen. 

Wil je graag een keer meedoen met een proefles?
Dat kan zeker! Vraag een gratis en vrijblijvende proefles aan via ons contactformulier.

Small Group Training Kettlebell
Small Group Training BASIS

Small Group Training agenda

Op dit moment geven we de Small Group Training op de volgende tijden:

  • Dinsdag 19:00 uur
  • Zaterdag 09:00 uur
 Aantal TrainingenPrijs per
Strippenkaart
Prijs per les
Klein5€62,50€12,50
Groot10€110,00€11,00

Ben je op vakantie of kan je een keer niet? Dan kost het je ook niets. Zoals wel het geval is bij een abbonement.

Het is ook mogelijk om eerst mee te doen met onze Kettlebell Masterclass. Dit is een cursus van vier weken waarin we de theorie en techniek van de BASIS Kettlebell oefeningen doornemen. Handig want dan kan je dit mooi toepassen in de Small Group Training. Ook is het een mooie manier om kennis te maken met training bij BASIS. Klik op de link voor meer informatie over de Kettlebell Masterclass.

Wil je toch liever 1 op 1 training hebben onder begeleiding van een Personal Trainer? Zodat je keer op keer het maximale kunt halen en zonder afleiding kan werken aan jouw doelen? Ook dat is mogelijk bij BASIS. Kijk op onze pagina Personal Training voor meer informatie.

Wil je graag meedoen met de Small Group Training? Stuur dan hieronder je gegevens door en wij nemen contact met je op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.