Medivere testen

Ontdek de oorzaak van je klachten met deze eenvoudig thuis uit te voeren gezondheidschecks

Inhoudsopgave

 

Eet je gezond maar nog steeds last van je buik of huidklachten?

Ben je vaak moe en futloos terwijl je wel op tijd naar bed gaat?

Of wil jij je immuunsysteem verbeteren?

Ben je naar huis gestuurd met de nietszeggende diagnose Prikkelbaar Darm Syndroom (PDS)? 

Of vermoed je dat histamine of voedselintoleranties een rol spelen bij jouw klachten?

 

Wellicht loop je al lange tijd met onbegrepen klachten rond waar je huisarts of specialist niet uitkomt.
Of heb je al een paar keer het schijf van vijf verhaal gehoord, maar maakt het helaas geen verschil voor jouw klachten. 
Ook het FODMAP dieet wat zo goed zou moeten helpen, heeft je niets gebracht, behalve dan frustraties over wat je wel of niet mag eten.

Om een beter inzicht te krijgen in je klachten en om je beter te kunnen helpen met je hulpvraag werken we met een groot aantal Medivere testen.
Niet meer gokken waar de problemen zitten maar via een objectieve laboratorium analyse de oorzaak aanpakken.

Een aantal van deze testen kan je ook in het ziekenhuis doen, maar helaas krijg je niet altijd een verwijzing, omdat alles “gewoon goed” zou moeten zijn.
Maar ook een heleboel dingen worden niet meegenomen in de standaard ziekenhuisonderzoeken.

Laura en Chantal Specialisten Medivere testen

Medivere testen bij darm klachten, energieklachten, huidklachten of hormoonklachten

Gelukkig kan je zelf eenvoudig verschillende gezondheidsonderzoeken bestellen en thuis in vertrouwde omgeving afnemen.

Er is geen wachttijd en nadat je de test hebt afgenomen en hebt opgestuurd naar het laboratorium heb je de resultaten van Medivere na ongeveer 1-3 weken binnen.

Bij BASIS zijn de diëtisten gespecialiseerd in het uitlezen van de verschillende onderzoeken en helpen we je graag met een passende en zeer persoonlijk behandelplan.

Voor verschillende uiteenlopende klachten is er een keuze uit ontlastingsonderzoeken, maar ook bloedtesten, speeksel- en urinetesten.

Zo kan het microbioom onderzocht worden, maar ook vitamines en mineralen, hormoonhuishouding, voedselintoleranties en nog veel meer.

Welke test moet ik kiezen voor mijn klachten?

Medivere Ontlastingstesten bij Buik- en Huidklachten

Als je last hebt van een of meer van de volgende klachten is het zinvol om ontlastingsonderzoek te doen:

✅ Klachten na antibiotica
✅ Diarree of Obstipatie
✅ Overgewicht
✅ Stoornissen van het immuunsysteem, denk aan allergieën, overgevoeligheid voor infecties of eczeem
✅ Winderigheid en opgeblazen buik die ontstaat een half uur na het eten
✅ Stinkende ontlasting met veel gassen en onverteerde etensresten
✅ Massieve ontlasting en veel gassen bij de stoelgang
✅ Schuim in de ontlasting
✅ Een vol gevoel in de maag of darmen, alsof het eten ‘blijft hangen’
✅ Onduidelijke en vage buikklachten (krampen, steken, bolle buik)
✅ Winderigheid en opgeblazen buik die ontstaat een half uur na het eten

Je krijgt onder andere inzicht in: de ontstekingswaardes in de darm, de aanwezigheid van schimmels en gisten, de opname van voedingsstoffen en vitaminen/mineralen. We bieden een overzicht van het microbioom aan, een leaky gut test en specifiek testen voor de dikke darm of dunne darm

Larissa
Larissa
Geplaatst via Google Reviews
Read More
Ik had flink last van mijn PDS klachten. Ik had al meerdere diëtisten gesproken, maar werd eigenlijk niet verder geholpen.
Bij BASIS Lifestyle had ik de optie om een microbioom onderzoek te doen. Ik besloot dat te proberen. Ik was ten einde raad en wist niet meer waar ik anders nog terecht kon.
Ik kwam bij BASIS Lifestyle in contact met Laura. Jeetje, wat heeft ze mij veel inzichten gegeven! Samen met het microbioom onderzoek was het voor haar duidelijk wat ik nodig had en kreeg ik op maat gemaakte tips en adviezen.
Deze tips hebben mij ontzettend goed geholpen. Hiervoor durfde ik niet meer mijn huis uit, omdat ik bang was om een PDS aanval te krijgen. Ik werd een soort kluizenaar en ging alleen naar buiten als het dichtbij huis was en ik snel weer terug kon. Dankzij de adviezen van Laura weet ik waar ik rekening mee moet houden en durf ik weer naar buiten. Ook weet ik wanneer ik wel een PDS aanval kan verwachten. Dit geeft mij veel grip op mijn leven en ik durf weer dingen te ondernemen.
Ik ben Laura ontzettend dankbaar voor haar hulp en ik raad haar aan iedereen aan die ook PDS klachten ervaart!
Rene
Rene
Geplaatst via Google Reviews
Read More
De afgelopen jaren merkte ik dat ik steeds vaker vooral 's nachts last had van "pijn in de buik", op een pizza eten of uit eten gaan volgde in ieder geval altijd een minder goede nacht. En het werd niet beter. Daarom onderzoek gedaan wat er aan te doen is op die manier bij BASIS uitgekomen.
Gestart met een onderzoek van de darmflora zijn we gestart middels een aantal online consulten met het bespreken van de resultaten. Met de resultaten en de voedingsadviezen van Laura, aangevuld met enige supplementen ben ik mijn eetgewoontes en recepten gaan aanpassen.
Nu na ongeveer vier maanden heb ik mijn voedingspatroon aangepast en slaap weer lekker. En heb ook energie. Ik heb met de adviezen gemerkt dat ik nu ook weet wat ik kan doen om me goed te blijven voelen en blijf dat ook toepassen.
Ik vond het fijn dat er vanuit een onderzoek en duidelijke adviezen kon worden gewerkt aan mijn spijsvertering. De pizza en patat kan ik prima zonder al zal ik die wel weer eens proberen, belangrijkste is dat ik weet en voel wat goed voor me is. Laura bedankt voor je ondersteuning.
Cornelie
Cornelie
Geplaatst via Google Reviews
Read More
Bij de Basis heb ik een hele fijne begeleiding gehad van Laura. Ze heeft kennis van zaken en geeft praktische en haalbare adviezen. Geen ingewikkeld gedoe en ze denkt heel prettig mee over verschillende mogelijkheden zodat het goed uitvoerbaar is in mijn leven.
Door haar begeleiding heb ik veel meer inzicht gekregen in waar mijn klachten vandaan komen en hoe ik dit kan voorkomen. Een verademing na jarenlang van artsen alleen het label PDS te krijgen.
Ik moet op mijn voeding blijven letten, dat is soms lastig en niet altijd leuk. Maar als ik dat trouw doe ben ik klachtenvrij, dus zeer de moeite waard!!
Maria de Koning
Maria de Koning
Geplaatst via Google Reviews
Read More
Na jaren rondgelopen te hebben met darmklachten in combinatie met endometriose en wat kilo's te veel, een afspraak gemaakt bij BASIS. Ik deed een uitgebreide darmtest, waarna Chantal en Laura aan de hand van de analyse met praktische tips mij begeleidden naar een ander voedingspatroon.
Binnen een paar maanden had ik nauwelijks nog klachten en voelde ik mij veel fitter! Ook de webinars geven enorm veel informatie als je nog zoekende bent naar wat het beste werkt voor jou. Kortom, een aanrader, dit had ik echt jaren eerder moeten doen!
Robbin Timmermans
Robbin Timmermans
Geplaatst via Google Reviews
Read More
Met maag/darm klachten bij Chantal terecht gekomen omdat ik niet zo goed wist hoe ik het op kon lossen. De darmklachten bestonden voornamelijk uit een opgeblazen gevoel, krampen, flatulentie.
In eerste instantie heeft Chantal mij doorverwezen naar het doen van een darmtest van Medivere. Vervolgens ben ik met de uitslag van deze test weer terug gegaan naar Chantal. Zij heeft mij helpen ontcijferen wat er allemaal uit de test kwam en het bleek dat ik gevoelig ben voor gluten én lactose. [..]
Ik merkte dat er gelijk al rust in mijn darmen kwam en dat ik een stuk minder klachten had. [..] Ik merkte dat ik moeite had om genoeg te eten om op gewicht te blijven. Maar de darmklachten waren wel echt duidelijk minder.
Nu, een aantal weken verder, heb ik mijn draai gevonden in hoe ik voor mezelf het beste het schema kan volgen (met eerder genoemde als basis) en daarnaast rustig aan dingetjes proberen toe te voegen aan het schema. Dankzij de begeleiding van Chantal zijn mijn klachten duidelijk verminderd en ben ik een stuk meer bewust van wat ik binnen krijg op een dag.
Eveline Kip
Eveline Kip
Geplaatst via Google Reviews
Read More
Chantal heeft mij ontzettend goed geholpen. Via haar facebook posts viel het me op dat Chantal net wat anders en vooral vérder kijkt dan de meeste diëtisten doen, zeker in relatie tot moeilijke darmen (waar ik al jaren lang last van heb).
Ik heb een onderzoek gedaan om mijn microbioom in kaart te brengen en aan de hand daarvan hebben we gezocht naar een dieet dat bij mij past. Dit bleek goed uit te pakken, want na een paar weken merkte ik al dat mijn darmen weer doen wat ze moeten doen en heb ik geen klachten meer.
Eric Rosman
Eric Rosman
Geplaatst via Google Reviews
Read More
Ik ben in december 2019 naar Chantal gegaan omdat ik chronische darm problemen heb. Ik wilde liever niet aan de langdurig onderdrukkende reguliere medicijnen. We zijn naar oplossing gaan zoeken, verandering in voeding in combinatie met essentiële oliën en supplementen.
We hebben verbluffend resultaat bereikt. Mijn calprotectine waarde daalde van 1968 in december naar 54 in juni! Dank voor jullie hulp Chantal en Laura, we gaan verder.

Zelf op een voedselallergie testen met de Medivere Bloedtesten

✅ Chronisch vermoeidheid syndroom
✅ Spierklachten
✅ Migraine
✅ Astmatische klachten
✅ Maagzuur
✅ Reumatische problemen of fibromyalgie
✅ Huidklachten zoals eczeem
✅ Overgewicht of ondergewicht
✅ Diarree of obstipatie
✅ Inflammatoire darmziekten zoals IBS Crohn of Colitis Ulcerosa

Welke test is geschikt voor mij en mijn hulpvraag?

Zoals je ziet werken we met veel verschillende (ontlastings)onderzoeken. Welke het beste bij jou past hangt af van jouw hulpvraag en jouw klachtenpatroon. Maar ook of je al eerder onder behandeling bent geweest. Bijvoorbeeld bij een specialist of een andere diëtist.

Kom je na het lezen van de beschrijvingen er niet uit welke test het meest geschikt is voor jouw klachten of hulpvraag,
maak dan gebruik van onze vragenlijst.
Wij geven je vrijblijvend advies op basis van jouw klachten en helpen je graag verder om de de uitslagen om te zetten in een persoonlijk behandelplan

Medivere Darm Microbioom ontlastingstest

Medivere Urine en Speekseltesten:
Voor de darmen en hormonen

organix dysbiose urinetest van medivere

Organix Dysbiose
Urinetest

€ 110,83

Hormoon Vrouw plus Speekseltest van Medivere

Hormonen Vrouw plus Speekseltest

€ 142,01

Estronex urinetest van Medivere

Estronex
Urinetest

€ 90,15

Stap 1
Vul onze vragenlijst in
Wanneer je geïnteresseerd bent in het afnemen van een gezondheidsonderzoek, is het begrijpelijk dat je overweldigd bent door de keuzes.
Heb je een ontlastingsonderzoek nodig, of is een speeksel of bloedtest ook een mogelijkheid bij jouw klachten.
Vul onze vragenlijst in, en we bellen je vrijblijvend op en bespreken welke opties het beste passen bij jouw hulpvraag.
Stap 1
Stap 2
Vrijblijvend telefonisch adviesgesprek
Dankzij de informatie uit de vragenlijst kunnen we jou op weg helpen met het kiezen van de juiste ontlastingstest.
Ook kunnen we gelijk een afspraak maken om de resultaten te bespreken en het behandelplan te starten.
Stap 2
Stap 3
Zelfstandig de test bestellen en afnemen
We sturen je een email met de juiste test op de website van onze partner Medivere.
Het bestellen, afnemen en retour sturen van de test doe je zelf. Ook krijg je zelf de uitslag toegestuurd.
Zolang je de duidelijke instructies opvolgt, is dit proces heel makkelijk.
Het duurt ongeveer 3 weken voordat de uitslag bekend is. Sommige test zijn sneller bekend.
Stap 3
Stap 4
Intake met resultaten en behandelplan
Tussen het invullen van de vragenlijst (stap 1) en het eerste consult zit ongeveer 3-4 weken.
De uitslagen van de test wordt door ons vooraf doorgenomen zodat we voorbereid de intake in gaan.
Op deze manier gaan we samen aan de slag om alle adviezen in jouw leven te integreren.
Dit doen we op een manier die voor jouw haalbaar is en past bij jouw doelen.
Stap 4
En hoe nu verder
De intake is een mix van ons persoonlijke gesprek, met ook de schat aan informatie uit de gezondheidstest.
Dit is vaak veel en daarom willen we graag nog een keer afspreken.
Om je (nieuwe) vragen te beantwoorden, of om bij te sturen in de adviezen.
Hoe vaak dat dit nodig is, is zeer persoonlijk. De ene persoon pakt de nieuwe leefstijl snel op. Bij de ander is de klacht een stuk ingewikkelder, of heeft nog wat extra hulp nodig om alles in hun leven toe te passen.
Ben je al bij een heleboel andere specialisten geweest of heb je al tientallen jaren last, ga er dan maar van uit dat we wat vaker zullen afspreken.
Medivere testen Gezondheidscheck Darm

Ik wil een Medivere bloedtest afnemen, wat moet ik doen?

Door op deze pagina op een van de testen te klikken wordt je doorverwezen naar de website van Medivere.

Het bestellen, afnemen en het ontvangen van de resultaten wordt afgehandeld door Medivere zelf.
Wij van BASIS hebben geen invloed hierop.

Over het algemeen krijg je jouw bestelde test de volgende dag binnen.
Nadat je de test hebt afgenomen en deze via de gratis retour envelop naar het laboratorium hebt gestuurd zul je de uitslag na ongeveer 1 tot 3 weken ontvangen, afhankelijk van het soort test.
Bloedtesten en kleine ontlasting onderzoeken zullen vaak binnen een week geanalyseerd zijn.
Voor uitgebreide ontlasting onderzoeken moeten de monsters een langere tijd op kweek gezet worden.

Het kan zijn dat je graag hulp wilt om het maximale uit de test te halen.
In een consult kan je met één van de diëtisten van BASIS al je vragen bespreken en aan de slag gaan met een persoonlijke aanpak.

Sommige mensen willen graag één keer langs komen voor wat informatie, maar het kan ook zijn dat we over een langere periode wat  vaker afspreken, zodat we de voortgang kunnen bijhouden, en bijsturen waar nodig. Je hoeft het immers allemaal niet in je eentje te doen.

Het is verstandig om van te voren al een afspraak in te plannen om langere wachttijden te voorkomen.
Dat kan via het contactformulier verderop deze pagina.

Je ontvangt dan een uitgebreide intake vragenlijst van ons, en samen met de uitslag van het bloedonderzoek kunnen we vooraf al een behandelplan opstellen.
In het eerste consult vragen we eventueel om aanvullende informatie.
We zullen dan zo duidelijk mogelijk uitleggen wat de resultaten van het microbioom onderzoek inhouden en wat jij zelf kan doen om je klachten te verminderen en je gezondheidsdoelen te behalen.

Daarna bespreken we het behandelplan.
Dat is geen standaard A4’tje wat je mee krijgt.
We gaan samen kijken wat het beste past bij jouw doel en leefstijl.

We snappen dat als je de hele dag op werk bent minder tijd hebt om te koken dan wanneer je thuis werkt of met pensioen bent. 
Het is een plan van aanpak met een aantal richtlijnen, maar hoe je die het beste kan toepassen dat bespreken we altijd samen.

Op deze manier krijg je een op maat gemaakt advies mee naar huis wat past bij jouw hulpvraag en we streven er naar dit zo goed mogelijk in te passen in jouw leefstijl.

Wat zijn de kosten van een Medivere test?

De kosten verschillen per onderzoek. Je kan doorklikken naar de specifieke test voor de specificaties, waaronder ook de prijs.

Wil je met één van de diëtisten van BASIS je resultaten bespreken? Dat kan.
De kosten voor het doornemen van de testuitslagen en het opstellen van een individueel behandeltraject inclusief het 1 op 1 bespreken hiervan vind je uitgeschreven in onderstaande tabel.

Afname onderzoekDit onderzoek neem je zelf thuis af
Analyse vooraf en opstellen behandelplan60 minuten / € 92,-
Bespreken van de resultaten in het eerste consult90 minuten / € 138,-
Totaal

€ 230,-

Vervolg consult

Per 15 minuten / € 23,-
Dat betekent:
30 minuten = € 46,-
45 minuten = € 69,-
Enz.

De kosten van de testen worden vaak niet vergoed door de zorgverzekeraar.
Afhankelijk van jouw zorgverzekering is het soms wel mogelijk om in aanmerking te komen voor (een gedeeltelijke) vergoeding van de consulten. Om hier zeker van te zijn raden we aan om zelf contact op te nemen met je zorgverzekeraar.
Afhankelijk van de hulpvraag of de ernst van de klacht is het mogelijk dat er meerdere consulten nodig zijn over een langere tijd. Dit wordt altijd in overleg gedaan. Vaak kunnen we al een inschatting maken tijdens de intake.

Ik wil een afspraak maken

LET OP:
Gebruik onderstaand contact formulier alleen als je al een ontlastingstest hebt gedaan en je wilt de uitslag bespreken met een ervaren Medivere Therapeut van BASIS.

Heb je interesse om een test af te nemen, maar weet je niet welke test het beste bij jouw klachten past of heb je nog andere vragen voordat je een keuze kan maken, 
gebruik dan onze speciale vragenlijst via deze link >>.
Naar aanleiding van deze vragenlijst kunnen we je een vrijblijvend advies geven en eventueel gelijk een afspraak inplannen.

Ik heb al een testuitslag en ik wil graag een afspraak maken:

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Veel gestelde vragen over de Medivere testen

Met een bloedonderzoek krijg je direct inzichtelijk waar jouw lichaam op reageert. 
De uitslag van de test is makkelijk uit lezen.
Met behulp van de testuitslag weet je precies waar je aan toe bent.

Wil je hulp om deze uitslag te vertalen naar praktische adviezen die je in jouw dagelijks leven kan toepassen, dan helpen wij, de diëtisten van BASIS je graag verder.
Klik hier voor meer informatie

Om te bepalen welk onderzoek bij jou past, vragen wij je om vrijblijvend onze vragenlijst in te vullen. (klik hier)
Aan de hand van deze vragenlijst, kunnen we jou adviseren welke test het beste past bij jouw klachten en/of behoeften en kunnen we gelijk een intake inplannen om de resultaten te bespreken

Afhankelijk van het gekozen onderzoek worden een of meer van de volgende punten gemeten: 

directe of indirecte allergische reacties op voedingsmiddelen en/of bijvoorbeeld pollen en huisdieren.

Er wordt onderscheid gemaakt tussen directe (IgE) of uitgestelde (IgG) allergische reacties.

Ja, de testuitslagen zijn betrouwbaar.
De laboratoria waar wij mee samenwerken voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en maken gebruik van dezelfde technologieën die ook in wetenschappelijk onderzoek worden gebruikt.
Wel is het belangrijk dat je de instructies bij het afnemen en verzenden van de test goed opvolgt.

Het bloedonderzoek wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar, waardoor de kosten dus geheel voor eigen rekening zijn.

Het is vaak mogelijk om wel de consulten zelf vergoed te krijgen.
Of dat zo is en hoe hoog de vergoeding is hangt af van jouw eigen zorgverzekeraar.
We raden aan om zelf en je verzekering te bellen om dit uit te zoeken.

Het is niet noodzakelijk om na de behandeling nog een test te doen.
Samen met jou stellen wij een behandeldoel samen.
Wat ons betreft is de behandeling geslaagd wanneer je dit doel bereikt hebt. 
Dit kan zijn dat je minder of geen klachten meer ervaart, je favoriete broek weer aan kan, of weer met mer energie kan sporten.
Heb je zelf nog behoefte aan objectieve data, dan ben je natuurlijk altijd vrij om nog een test af te nemen.

Veelgestelde vragen over de consulten van BASIS

Nee, je bent niet verplicht om een bloedonderzoek of een ander soort onderzoek af te nemen en je kunt ook bij ons terecht met andere gezondheidsklachten of vragen.

Als orthomoleculair diëtiste kunnen wij je ook goed helpen zonder aanvullend onderzoek. Kijk hiervoor op onze diëtiste pagina.
Echter zonder objectieve data kan het soms wel wat langer duren voordat we de juiste behandelstrategie hebben vastgesteld.

Tijdens de intake nemen we eerst samen jouw hulpvraag door.
We vinden het belangrijk om een goed beeld te krijgen van jouw persoonlijke situatie.
Wanneer je een darmtest hebt afgenomen, bespreken we ook de testresultaten en leggen wij die in in jip-en-janneke-taal aan je uit.
Vervolgens geven wij je praktische adviezen op maat, waar je direct zelf mee aan de slag kunt.

In een vervolgconsult zijn we benieuwd hoe het met je gaat, kan je al je vragen stellen en kan je punten benoemen waar je tegenaan loopt.
Wij beantwoorden je vragen, denken met je mee en geven eventueel extra uitleg.
Afhankelijk van je voortgang kunnen we de behandeling bijstellen of doorgaan naar de volgende stap in jouw hulpvraag.

Met onze adviezen weet je:

✅ Welke voedingsmiddelen voor jou geschikt, en minder geschikt zijn
✅ Hoe je jouw maaltijden kan samenstellen
Hoe je jouw eten het beste kan bereiden
Hoe vaak en hoeveel je kunt eten
Of je wel of geen supplementen nodig hebt
Hoe je met de domeinen beweging, ademhaling, stress, immuunsysteem en slaap je klachten positief kan beïnvloeden

De duur van het behandeltraject, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie.
Er is geen minimum of maximum aantal consulten.
We stemmen dit samen met jou af. Vaak kunnen we wel een inschatting maken bij een intake.

Is alles snel duidelijk, heb je weinig vragen en sluit de behandeling in een keer direct aan op jouw hulpvraag, dan ben je snel klaar.

Heb je echter wat meer hulp nodig om alles te integreren in jouw eigen lijfstijl, heb je meer vragen of zijn er (onverwachte) obstakels, dan nemen we wat langer de tijd.

Korte gesloten vragen waar we Ja of Nee op kunnen antwoorden kunnen via de email gesteld worden.
Bij uitgebreide vragen geld het standaard tarief van €23,- per kwartier. 
Dit geldt voor het email-contact en telefonisch consult.

Denk je tussendoor wat meer aandacht nodig te hebben?
Kijk dan eens naar ons Healthy Gut Online Programma, waarin we dagelijks online voor jou klaar staan en je alle informatie via de opgenomen video’s nog eens rustig kan terugkijken in jouw eigen tijd.

Het consult met een darm test duurt langer, omdat wij extra tijd inplannen om de testresultaten met jou door te nemen.
Verder brengen wij ook de voorbereidingstijd van 60 minuten in rekening, waardoor de prijs hoger is.
Tijdens deze voorbereiding bekijken we jouw testresultaten en maken we een persoonlijk behandelplan.
(Bij de meest uitgebreide test is de uitslag 14 pagina’s)

Nee wij behandelen geen kinderen.
De ontlastingstesten hebben hele andere referentiewaarden bij zuigelingen en jongeren tot 18 jaar. Het lichaam heeft dan andere behoeften en vragen andere behandelstrategieën.
Wij specialiseren ons in volwassenen vanaf 18 jaar.

BASIS is een contractvrije praktijk. Dit betekent dat wij niet zijn aangesloten bij de zorgverzekeraar. Wij hebben zelf bewust gekozen om geen contracten af te sluiten met de verzekeraars, waardoor we meer vrijheid ervaren om ons beroep uit te oefenen en zodat we zelf kunnen kiezen wat het beste past bij onze klanten, waaronder jij dus.
Anders dan de verzekeraars soms doen vermoeden, doen wij niet onder in kwaliteit.
Wij voldoen namelijk aan alle kwaliteitseisen van onze beroepsgroepen.
Denk aan scholing, intervisies en urenregistraties.

Elke verzekeraar hanteert een eigen tarief wat je eventueel vergoed zou kunnen krijgen.
Dit hangt af van de soort verzekering, welk pakket je hebt en de hoogte van je eigen risico.

Er zijn honderden verschillende combinaties mogelijk, dus het makkelijkst is als je zelf even contact opneemt met je verzekering om dit na te vragen, zo kom je niet voor verassingen te staan.

Vermeld daarbij dat je een afspraak wilt maken met een contractvrije diëtist.

Standaard zit er 3 uur diëtiek in het basispakket, echter is dit wel onderhevig aan het eigen risico.

Verder heb je een verwijzing nodig van een (huis)arts of specialist, en wij hebben ook je BSN nummer nodig voor op de factuur.

Na het consult ontvang je van ons een factuur per e-mail.
Je betaalt deze factuur zelf aan ons en vervolgens kan je hem indienen bij je zorgverzekeraar.
We voorzien de factuur van alle benodigde gegevens, zodat jij hem eenvoudig kan doorsturen naar jouw eigen zorgverzekeraar.

In samenwerking met