Toine Bos

Fysiotherapeut, Personal Trainer en eigenaar van BASIS - Praktijk voor Vitaliteit

Ik ben Toine, bouwjaar 88 en sinds 2014 afgestudeerd fysiotherapeut.
Na jaren zelf getraind en gesport te hebben besloot ik mijn fysio kennis te combineren met Personal Training.

Na de opleiding fysiotherapie kwam ik er achter dat ik veel kennis had opgedaan, maar er niet zoveel mee kon doen. Ik had veel kunstjes geleerd maar eigenlijk leidt dat mij af van waar het allemaal om draait, de BASIS. Door niet zomaar aan te nemen dat er “opeens” een klacht is, maar uit te zoeken WAAROM de klacht er is, kom je dichterbij de oorzaak. En daarom, tegen eigen verwachtingen in, ben ik weer terug de studieboeken ingedoken en verder gegaan met leren. Iets wat voorlopig niet zal ophouden, want hoe meer ik leer, hoe meer ik erachter kom dat ik eigenlijk maar weinig weet.

Toine Bos
Toine Bos

Naast mijn werk als mede eigenaar van BASIS en mijn studie sport ik graag. Dat is voornamelijk hardlopen en wat krachttraining. Maar soms kan je mij ook vinden op de racefiets. Met hardlopen zoek ik de uitdaging vooral in het ultra lopen, dus lange afstanden ver voorbij de marathon afstand en krachttraining om blessure vrij te blijven en om mijn summerbody een beetje bij te houden.

Ik zit ook maar al te graag stil, een goed boek kan mij makkelijk in zijn greep houden en anders doet een goeie film of tv-serie dat wel. En op vakantie hang ik het liefst de hele dag gewichtloos in het water met een duikfles op mijn rug.
O ja en mijn lievelingskleur is blauw.

Mijn Social Media