1. Zet een pan met water en eieren op het vuur. Laat de eieren ca. 6 minuten koken voor een zacht gekookt ei.
2. Snijd ondertussen de wortelen en de lente-ui in kleine schijfjes en de witlof in kleine stukjes.
3. Pak een wokpan en doe er een laagje water in. Voeg tussendoor meer toe wanneer nodig (om aanbakken te voorkomen). Doe het vuur aan en voeg de wortelen toe. Doe de witlof er na ca. 6 minuten ook bij samen met de gemberpoeder en de peterselie. Stoof op middelhoog vuur tot de wortelen en de witlof zacht geworden zijn. Roer tussendoor.
4. Snijd de amandelen in kleine stukjes.
5. Bak ondertussen voor ca. 5 minuten de lente-ui en alfalfa in een andere koekenpan.
6. Haal de eieren van het vuur wanneer ze ca. 6 minuten gekookt hebben. Pel de schil van de eieren en snijd doormidden.
7. Haal de wokpan met groenten van het vuur en serveer op een bord/schaal samen met de eieren. Doe als laatst de olijfolie, limoensap en de stukjes amandel over het gerecht.