1. Zet een pan met water aan de kook.
2. Snijd de pompoen in blokjes en voeg toe aan het gekookte water voor ca. 15 min.
3. Snijd de broccoli in kleine stukjes en de paksoi in repen.
4. Verhit de kokosolie en gaar hier de broccoli in op middelhoog vuur. Voeg na 5 min ook de paksoi toe voor 5 min.
5. Verhit ondertussen de zalm in een pan met een laagje water. Doe de peper en zout erover. Gaar de zalm in ca. 8 min, elke kant 4 min.
6. Giet de pompoen af en voeg toe aan de andere groenten in de pan. Voeg dan ook nog wat peper en zout toe. Was de linzen goed af (of prep de droge variant) en voeg deze samen met de julienne bietjes ook toe in de pan met groenten.
7. Snijd de zalm in grove stukken en knijp wat citroensap uit over het gerecht.
8. Serveer de groenten met linzen en zalm op een bord. Strooi er nog wat pijnboompitten overheen.