1. Verwarm de oven voor op 175graden celcius.
2. Vet een cakevorm in of beleg het met bakpapier.
3. Verwarm de kokosolie in een pannetje zodat het vloeibaar is.
4. Doe de rijpe bananen en eieren met kokosolie in een blender en laat even draaien totdat het luchtig is.
5. Giet het mengsel over in een mengkom en voeg de kaneel, speculaas en koekkruiden, citroenrasp en amandelmeel, met een spatel goed ommengen dat er geen klontjes meer zijn.
6. Voeg 1 tl bakingsoda toe en doe daarop wat citroensap, je zult dan zien dat het gaat bubbelen, dat is de bedoeling.
7. Voeg vervolgens het diepvries fruit (zoveel je wil) en eventueel noten/ cacaonibs/ pure chocolade toe.
8. Roer voorzichtig om.
9. Doe het mengsel in de cakevorm en bak zo’n 45-55 minuten in het midden van de oven.
10. Goed laten afkoelen en dan pas snijden.
11. In plakken snijden en kan goed ingevroren worden.