1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
2. Was de aubergine af onder de kraan. Halveer de aubergines in de lengte en leg ze met het snijvlak op de bakplaat.
3. Doe aluminiumfolie over de schil van de aubergine. Met de matte kant naar buiten en de glanzende kant naar binnen gericht. Bak ca. 30 minuten in de oven.
4. Maak ondertussen een saus van de kokoscrème en de helft van de aangegeven hoeveelheid korander, gember, kurkuma en wat peper en zout en doe in een kleine kom.
5. Snijd ondertussen de kip in hele kleine stukjes of maal fijn in de keukenmachine. Maak een pan warm en laat de kip gaar stomen in een laagje water. Voeg de andere helft van de koriander, kurkuma en gember toe met een snufje peper en zout.
6. Snijd de cherry tomaatjes in tweeën wanneer de kip bijna gaar is en voeg nog zo’n 3 minuten toe aan de pan met de kip.
6. Hak de pecannoten in kleine stukken.
7. Wanneer de aubergine klaar is schep met een eetlepel dan het meeste vruchtvlees uit de aubergine. Laat nog ca. 1 cm vruchtvlees zitten. Meng het vruchtvlees samen met de kip en cherrytomaten in een kom. Snijd het vruchtvlees wanneer nodig nog in wat kleinere stukjes. Doe het mengsel dan terug in de aubergine.
8. Top af met de kokoscrème saus en strooi nog wat koriander, pecannoten en olie over de aubergine.