1. Was de groenten en snijd de paprika in repen, de courgette in stukjes, de radijs in schijfjes en de cherrytomaten in tweeën.
2. Zet een wokpan of koekenpan op middelhoog vuur met een laagje water. Doe er de paprika repen in. Doe na ca. 5 minuten ook de courgette erbij. Voeg dan ook de oregano en peterselie toe. Laat de groenten garen tot ze zacht genoeg zijn.
3. Breek ondertussen twee eieren in een kom en klop ze los met een vork. Doe er wat peper en Keltisch zeezout bij.
4. Zet een andere koekenpan op een laag vuur met een laagje water en gaar hier voor ca. 5 minuten de radijs en cherrytomaten in. Keer tussendoor een keer om.
5. Als de groenten klaar zijn doe ze dan in een bowl of op een bord.
6. Maak de koekenpan even schoon, doe er een laagje water in en zet terug op het vuur. Doe de eieren in de pan op laag vuur en roer totdat je de gewenste consistentie hebt.
7. Doe ook de eieren in de bowl of op het bord en doe naar wens nog wat peper en Keltisch zeezout over de groenten. Top af met de olijfolie en de pompoen- en zonnebloempitten.