1. Verwarm de oven voor op 150 graden.
2. Doe alle ingrediënten voor de crackers in een kom en kneed goed zodat er een geheel ontstaat.
3. Rol dit geheel uit met een deegroller tot een platte lap tussen twee lagen bakpapier.
4. Snijd met een mes de gewenste vorm van de crackers.
5. Bak de crackers ca. 18 minuten in de oven.
6. Bij gebruik van een hele pompoen snijd dan de pompoen in kleine stukjes. Breng ondertussen een pan met water aan de kook en gaar de pompoen in ca. 12 minuten.
7. Was de courgette en de lente-ui. Snijd de courgette in plakjes en de lente-ui in stukjes. Gaar de courgette en de lente-ui in een koekenpan met een laagje water in ca. 6 minuten op middelhoog vuur. Doe hier ook de rozemarijn bij.
8. Haal de crackers uit de oven. Laat even wat afkoelen.
9. Giet de pompoen af en maak er puree van met een aardappelstamper. Voeg hier nog wat rozemarijn aan toe en wat (Keltisch zee)zout voor extra smaak. Top af met de kokosyoghurt en doe de groenten erop.